Ottilie Laan

Ottilie Laan

Advocaat bouwrecht, PPS en lifecycle contracten 

Ottilie Laan is als advocaat aan Blumstone verbonden en is gespecialiseerd in het structureren en projectmatig begeleiden van PPS- en bouwprojecten in de vorm van lifecycle contracten (DBFM(O)), geïntegreerde contracten (D&C, UAV-GC, EPC), gebiedsontwikkeling en traditionele contracten (UAV).

Eerder was zij eerder onder meer werkzaam als advocaat bij Stibbe te Amsterdam, als bedrijfsjurist bij N.V. Bank Nederlandse Gemeenten en als advocaat bij Houtzager Strijker advocaten en Stijl advocaten. Ottilie heeft ruime ervaring met het adviseren van zowel private- als publieke opdrachtgevers op het gebied van projectfinanciering van PPS- en andere (bouw)projecten, bouwrecht, zekerheden, algemeen vermogens- en verbintenissenrecht, projectontwikkeling en huurrecht. Voorts adviseert en procedeert Ottilie over bouwgeschillen.

Ottilie is lid van de Vereniging van Bouwrecht Advocaten. In 2005 heeft zij de leergang publiekrechtelijk bouwrecht aan het Instituut voor Bouwrecht afgerond. Tevens heeft zij in 2006 de “Grotius” post-graduate opleiding “Onroerend Goed” afgerond.

Ottilie publiceert onder meer in het Tijdschrift Bouwrecht en is als auteur verbonden aan het Tijdschrift voor Vastgoedrecht voor de rubriek Samenwerkingsvormen.

Ottilie blogt op persoonlijke titel over bouw- en vastgoed gerelateerde onderwerpen op www.debouwadvocaat.nl.

Talen: Nederlands en Engels

Achtergrond: Stibbe, Houtzager Strijker advocaten, Stijl advocaten

Expertise 

Bel direct op: 020 - 612 18 06

Of stuur een email

captcha