Lotte Schuurs

Lotte Schuurs

Advocaat arbeidsrecht

Lotte Schuurs (1976) is als advocate verbonden aan Blumstone LLP te Amsterdam en heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen het arbeidsrecht. Eerder was zij in Amsterdam als advocaat werkzaam bij Loyens & Loeff, Abeln Advocaten en Van Diepen van der Kroef.

Zij heeft ruime ervaring in het adviseren en procederen over ontslag, arbeidsconflicten, ziektedossiers en andere geschillen binnen het arbeidsrecht. Tot haar cliënten rekent zij zowel ondernemingen als werknemers.

Internationale focus

Lotte adviseert groeiende bedrijven (MKB) over alle aspecten van personeel bij het starten van nieuwe vestigingen in het buitenland. Door samen te werken met de lokale advocaten uit haar Europese netwerk kan zij ook de uitvoering van de next steps uit haar advies voor haar rekening nemen. Daarnaast kan zij beoordelen of bestaande buitenlandse vestigingen voldoen aan lokale wetgeving en adviseren hoe kosten kunnen worden bespaard door slimmer personeel in te zetten.

Zij heeft reeds ervaring met en kennis van het arbeidsrecht in België, Frankrijk, Spanje, Zweden en Denemarken.

Aanpak

Lotte is betrokken, pragmatisch en oplossingsgericht. Zij is toegankelijk, deskundig en zoekt in nauw overleg met haar cliënten naar de beste oplossing voor de situatie en kijkt verder dan alleen naar de juridische aspecten van een zaak.

Lotte heeft in 2009 de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) met succes afgerond, spreekt vloeiend Nederlands en Engels en is actief lid van AIJA (International Association of Young Lawyers).

 

Bel direct op: 020 - 612 18 06

Of stuur een email

captcha