Kies voor kwaliteit en vrijheid

Kies voor kwaliteit en vrijheid

Blumstone is eind 2008 ontstaan vanuit een sterke drang om op een eigentijdse wijze een advocatenkantoor te vormen dat kan concurreren op het hoogste niveau.

Een kantoor voor advocaten met passie voor hun vak, voor mensen die naast hun werk ook houden van hun vrijheid. 

Onze interpretatie van een advocatenkantoor

Vanuit die gedachte is onze interpretatie van een advocatenkantoor ontstaan: uiteraard is ons kantoor net zoals andere advocatenkantoren ingericht met als doel hoogwaardig juridisch werk efficiënt uit te voeren. Wij kunnen onze cliënten daardoor deskundig en praktisch adviseren en zijn goed toegerust om in geschillen effectief te procederen. Toch zijn de verschillen met andere kantoren groot.

Geen urennorm, hiërarchisch model of onnodige overhead

Wij kennen geen urennormen, geen hiërarchisch leverage model en geen onnodige overhead. Onze advocaten zijn specialisten met ieder hun eigen expertise. Zij werken graag met elkaar samen om hun clienten zo goed mogelijk te bedienen. De praktijkondersteuning wordt uitgevoerd door onze service-organisatie en de advocaten kunnen zich daardoor volledig focussen op hun praktijk en hun leven daaromheen. 

Blumstone is in hoge mate digitaal in gericht waardoor een goede balans tussen werk en privé mogelijk is. Wij hebben de faciliteiten om volledig locatie ongebonden te werken. Daartoe heeft het kantoor geïnvesteerd in hoogwaardige voorzieningen en administratieve ondersteuning. 

In hoeverre de advocaten ieder financieel bijdragen aan de service-organisatie hangt samen met hun omzet. 

Interesse? Maak dan een afspraak voor een kop koffie

Onze samenwerking staat open voor uitbreiding met advocaten. 

Heb je een achtergrond bij een gerenommeerd advocatenkantoor, heb je minimaal 5 jaar ervaring en wil je meer weten? Neem dan voor een vrijblijvende en vertrouwelijke kennismaking contact op met Maarten Kamp. Een afspraak voor een kop koffie of thee is snel gemaakt.

Bel direct op: 020 - 612 18 06

Of stuur een email

captcha