Tarieven

Blumstone is een modern kantoor met een efficiënte organisatie, zonder de ballast van een hiërarchische structuur, omvangrijk secretarieel apparaat of duur kantoorgebouw. U profiteert van onze efficiëncy.

Uurtarieven

Indien wij declareren op basis van uurtarieven, dan hanteren wij een uurtarief dat ligt tussen de € 285,- en € 340,- ex. btw voor advocaat-partners en € 135,- ex. btw voor juridisch medewerkers. Kosten voor het inschakelen van derden, zoals bijvoorbeeld een deurwaarder of de rechtbank, worden eveneens doorbelast. De hoogte van het tarief is afhankelijk van het kennis- en ervaringsniveau van de behandelend advocaat. Het uurtarief wordt altijd vooraf met u besproken en schriftelijk vastgelegd. 

Alternatieve tariefstructuren

Wij ervaren dat werken op uurbasis niet altijd het beste uitgangspunt is voor onze dienstverlening. Indien de zaak zich daarvoor leent bieden wij onze dienstverlening daarom ook aan op basis van "value based billing": tegen een vooraf afgesproken bedrag voeren wij dan bepaalde werkzaamheden voor u uit. Dat levert een vast tarief (fixed fee) per dag op, per product of per eindresultaat. Duidelijk, praktisch en zonder verrassingen. 

Bel direct op: 020 - 612 18 06

Of stuur een email

captcha