Stage internet marketing en social media

Stage internet marketing en social media

Blumstone Advocaten wil als kantoor internet marketing en social media benutten voor commerciële doeleinden. Wij hebben plaats voor een stagiaire.

Wat bieden wij jou?

Wij hebben mooie plek voor een stagiaire die een online marketing- en communicatieplan kan opstellen en wil bijdragen aan de daarvoor te gebruiken content. Het betreft een stageplek bij een leuk bedrijf dat gerund wordt door ervaren advocaten. Je hebt veelvuldig contact met de gepassioneerde internetspecialisten die ons bijstaan. Je draait mee in een dynamisch team en krijgt eigen taken en verantwoordelijkheden die goed bij je passen. Je krijgt tevens een passende stage- en onkostenvergoeding en mag werken op een van de mooiste plekjes aan de Herengracht in Amsterdam.

Wat ga je doen?

Je stelt een online marketing- en communicatieplan op en wordt medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van de content strategie. Je coördineert het plaatsen van blog artikelen, schrijft mogelijk zelf nieuwe juridische blog artikelen, communiceert namens Blumstone actief op sociale media, en verzorgt distributie van de artikelen naar andere websites.

Daarnaast help je bij het verzorgen van de e-mailmarketing en digitale nieuwsbrieven. Je werkt mee aan het optimaliseren van de webcontent van de website van Blumstone.

Je wordt medeverantwoordelijk voor het genereren van organisch (SEO) verkeer naar de website van kantoor. Je vergroot met name de vindbaarheid, creëert klantvriendelijke en zoekmachine vriendelijke content op de site

Wie zoeken wij?

Je bent een ondernemende student journalistiek, communicatie of rechten (minimaal tweedejaars). Je houdt van schrijven, bent nieuwsgierig en vooral proactief: je wacht niet af, maar trekt taken en verantwoordelijkheden naar je toe. Je bent communicatief sterk, leergierig en hebt een commerciële blik.

Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar. De stage duurt 4 maanden en kan per direct aanvangen.

Jij beschikt over de volgende kennis en ervaring:

  • Basale kennis van online marketing (en SEO) en het inzetten van social media daarbij;
  • Eervaring met het schrijven van (web)teksten;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal;
  • Interesse in juridische zaken of bent bereid je er in te verdiepen;
  • Handig met websites en internet. Kennis van analytische tools is een pré;
  • Flexibel, proactief en kan zelfstandig werken.


Hoe is de begeleiding georganiseerd?

De stagiair werkt direct samen met een managing partner en een internetspecialist van het kantoor en krijgt een goede begeleiding. Er is ervaring met stagiairs op hbo en wo niveau binnen het bedrijf.

Solliciteren en contact

Reageer met je cv plus een motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten Kamp

 

Bel direct op: 020 - 612 18 06

Of stuur een email

captcha